Cautare

4344 de rezultate pentru "caut apartamente in craiova" (3.33 secunde)
Investitiile în imobiliare pot parea riscante, în conditiile în care numarul tranzactiilor cu imobile se mentine sub cel consemnat anul trecut. Pe termen lung, apartamentele mici pot reprezenta însa investitii sigure.În anii trecuti, toamna era o perioada ce marca revigorarea pietei imobiliare.
"Acest fapt s-a discutat intr-o prima lectura la sedinta de Guvern de saptamana trecuta, urmand ca o decizie finala sa fie luata in curand".
40 de familii din Draganesti-Olt, proaspat chiriase intr-un bloc ANL, sunt obligate sa plateasca in plus sute de lei pentru racordul la gaze, desi agentia a achitat deja banii pentru introducerea conductelor in fiecare apartament. In plus, zona din jurul blocului arata ca o jungla.
Dupa estimarile primarului din comuna Tuzla, Constantin Florin Micu (foto), la sfarsitul lunii in curs va fi inaugurat sensul giratoriu al localitatii, dar si noul sediu al primariei.
In situatia in care bancile sunt inca reticente la creditare si la acordarea de imprumuturi, Romania Invest a primit de la Bank of Cyprus un imprumut de 1,6 milioane de euro, acesta reprezentand, dupa cum declara oficialii ambelor companii, doar primul dintr-o serie intreaga de contracte de acest gen.
Compania Flavus Investitii, cea care detine in proprietate platforma Tractorul, a incheiat un joint-venture cu firma austriaca Krammer&Wagner pentru realizarea primei faze a proiectului cartierului Coresi, acesta urmand sa cuprinda un parc de retail si un mall cu 100.000 de metri patrati inchiriabili.
Este vorba despre faptul ca, daca inainte de aparitia crizei se vindeau foarte bine locuintele luxoase, precum si cele aflate la niveluri mai ridicate de confort, respectiv de pret, dupa o stagnare indelungata a vanzarilor de orice fel, in domeniul pietei imobiliare se manifesta la ora actuala o tendinta de crestere a vanzarilor locuintelor ieftine, noi sau vechi, in timp ce locuintele de lux, respectiv cele scumpe, nu mai intra in preferintele cumparatorilor.
Potrivit declaratiei de avere postate pe site-ul CER, numai directorul general Gheorghe Lesu Davitoiu a incasat, in 2008, din drepturi de autor, suma de 66.499 de lei.
Limita de 60.000 de euro impusa prin "Prima Casa" pune in dificultate cumparatorii ce doresc sa-si cumpere o locuinta intr-un proiect rezidential finalizat, acestia putand achizitiona doar garsoniere, potrivit unui studiu realizat de Proiecte.biz, portal dedicat prezentarii proiectelor imobiliare.
Semnalele pe care dezvoltatorii le-au tras, legate de atingerea unui minim istoric al preturilor si de eventualele schimbari in piata care pot aparea de anul viitor, au adus in ultimul targ imobiliar al anului acea categorie de cumparatori care astepta cea mai buna perioada sa-si cumpere locuinta.
Societatile care au construit blocuri de apartamente in oras le-ar putea vinde sau inchiria Ministerului, pentru a fi cazati politistii si jandarmii. Costel Bidasca, administratorul MBB, a precizat ca a facut o oferta ministerului pentru vanzarea a 70 de apartamente de doua camere, preturile fiind sub nivelul pietei.
300 de blocuri din Sectorul 1, reabilitate in acest an. Parcarile subterane, puse in stand-by Primaria Sectorului 1 a alocat in acest an peste 40% din bugetul local pentru proiecte de investitii, adica aproximativ 600 milioane de lei (140 milioane euro).
Joi, 25 octombrie 2012, incepe a XXII editie a targului imobiliar national tiMOn, cel mai mare targ imobiliar organizat in Romania.
Romania are nevoie de strategie in domeniul energetic Economisirea este considerata, la nivel mondial, cea mai ieftina sursa de energie.
Dat in folosinta in 1892 ca turn de observatie impotriva incendiilor, cladirea era la sfarsitul secolului al XIX-lea cea mai inalta constructie a orasului.
Targul Imobiliar National incepe joi, 20 octombrie, in Piata Constitutiei din capitala.
Nu mai este un secret ca Matei Vintila, socrul lui Serban Huidu, are in ultima vreme probleme financiare. Ceea ce se stia mai putin este ca fostul senator are un credit urias la banca, pentru care a ipotecat imobilul din Cotroceni in care locuieste si carcotasul Serban Huidu.
15% reducere fata de pretul obisnuit ofera, in medie, dezvoltatorii prezenti la Targul Imobiliar Naponal - tIMOn.
Consilierii judeteni vor aproba Studiul de fezabilitate pentru obiectivul LOCUINTELE DESTINATE INCHIRIERII SPECIALISTILOR DIN SANATATE In sedinta ordinara a Consiliului Judetean Calarasi, de la finele acestei luni, se afla pe ordinea de zi si proiectul de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii specialistilor din sanatate, judetul Calarasi, municipiul Calarasi, str.
In Hong Kong pot fi vazute unele dintre cele mai luxoase cladiri din lume. Insa la antipodul bulei imobiliare se afla imaginea sordida a locuintelor sociale, unde saracii traiesc in unitati subdivizate putin mai mari decat un sicriu, scrie The Guardian.
google-analytics.com